Naslovna » Aktivnosti » Najave

Najave

14.10.2021.

Konferencija povodom Međunarodnog dana žena sa sela

Povodom Međunarodnog dana žena sa sela, koji se svake godine obeležava 15. oktobra, ministar za brigu o selu i kopredsednik Nacionalnog tima za preporod sela Srbije, Milan Krkobabić će u opštini Nova Crnja otvoriti konferenciju na temu položaja žene u selima Srbije.

Skupu će se obratiti akademik Dragan Škorić, predsednik Akademijskog odbora SANU i kopredsednik Nacionalnog tima za preporod sela Srbije, kao i  članovi Nacionalnog tima za preporod sela Srbije, direktorke udruženja žena sa sela iz više opština, rukovodstvo opštine i Srednjobanatskog upravnog okruga.

Konferencija će se održati u petak, 15.10.2021. godine u dvorcu Nojhauzen u selu Srpska Crnja (Mileta Jakšića bb) s početkom u 11.30 časova.

Konferenciju će obogatiti kulturno-umetnički program, a u salama dvorca biće izloženi domaći proizvodi i narodna radinost žena sa sela.

 eUprava Covid19  Ukidanje pečata Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu minibuseva za potrebe prevoza seoskog stanovništva na teritoriji Republike Srbije Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za organizovanje manifestacije pod nazivom „Miholjski susreti sela“ Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za organizovanje manifestacije pod nazivom „Miholjski susreti sela“ Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu seose kuće sa okućnicom Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava zadrugama 2021 Nacionalni tim za preporod sela Сrbije Program dodele bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće